Stockholmsjul – promenad med vackra juldekorationer

Stockholmsjul, vackra dekorationer
Lysande renar förgyller Stockholm i den mörka vinternatten.

Har även du beundrat de vackra dekorationerna som lyser upp Stockholms julnätter? Renar i Kungsträdgården, älgar på Nybroplan och vackra kransar i stolparna. Det finns faktiskt till och med en karta att följa. Tror att den även kallas Fortums julkalender? Kommentera gärna om jag har fel! 🙂

Ta sig dit:
Börja i Kungsträdgården eller på valfri plats.

Finns på plats:
Vackra juldekorationer från december till januari. Promenaden tar 1-2 timmar.

Ta med:
Varma kläder

Stockholms jul ljuskarta
Stockholmsjul Ljuskarta från Fortum. Jag hoppas att Fortum inte har något emot att jag publicerar deras karta här. Den var väldigt svårhittad och jag fick googla länge innan jag hittade den. Vill bara sprida den till flera!